Не от вчера или от днес HBO подкрепя български филми, добавяйки

...
Не от вчера или от днес HBO подкрепя български филми, добавяйки
Коментари Харесай

Ще гледаме Под прикритие и още два български сериала в HBO Max

Не от през вчерашния ден или от днес HBO поддържа български филми, добавяйки през годините такива в стрийминг платформата си.

" Под прикритие " се завръща със сезон 6

Михаил Билалов и Мариан Вълев още веднъж в деяние

Така да вземем за пример още от 4 април ще бъде прибавен вторият, режисиран от Яна Титова филм, " Диада ". Като тази наклонност се резервира и продължа, само че този път не с български филми, а със сериали.

От профилите в обществените мрежи на HBO Max разбираме, че три сериала на Българска национална телевизия ще станат част от каталога на стрийминг платформата.

Първо, ще бъдат добавени всички епизоди от първия сезон на " Вина " , което ще се случи на 18 април. Както към този момент разбрахме от продуцентите на " Под прикритие " преди към два месеца, най-успешният сериал на Българска национална телевизия също ще стане част от каталога на HBO Max.

Всички пет сезона на престъпната драма ще бъдат добавени в стрийминг платформата от 25 април. Малко преди празниците пък ще бъде прибавен и може би най-интригуващият от трите сериала - " Порталът " . Всички епизоди на минисериала ще са налични за стриймване от 2 май.

" Пороците на Токио " - където истината за японската мафия се смесва с фикцията

Да, Джейк Аделстийн е действителен човек, както и Якудза, само че същински ли са историите му

Малко по-късно през месеца пък ще се случи и към този момент оповестената смяна в името на стрийминг платформата. HBO Max ще стане единствено от 21 май.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР